Seher Fedai Karabıyık Anaokulu
Osmaniye Mahallesi Kadife Sokak No7 Akçakoca/Düzce

VİZYON

Çocukların öğrenmede etkin, seçici ve karar verici; öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, çocuğun çevre ile etkileşimi sağlayan, Çocukların bireysel ilgilerine göre, okul içinde gerekli ortam sağlayan, Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, tüm okul öncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde şeffaf ve geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık olan, sürekli gelişim gösteren bir anaokulu olmaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; Türk Milli Eğitim Sisteminin öngördüğü nitelikler ışığında, anaokulumuzda 36 – 66 aylık çocuklarımızın bilgiyi ezbere dayalı olarak değil; araştırarak, sorgulayarak, yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, girişimci, objektif bakış açısına sahip nesiller yetiştirmek, Okul Öncesi Eğitimdeki yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizi en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı Anaokulumuz olarak hedef edindik.

BAŞARILAR

Okulumuz yapılan değerlendirme neticesinde Okul Bahçe Düzenlemesi, Okul Binası Fiziki Şartları ve Aktivite Alanları kategorilerinde Griden Gökkuşağına Projesinde ve Temiz Okul Sağlıklı Okul kapsamında Beyaz Bayrak Projesinde sertifika almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

Düzce il merkezine 45 Km. Akçakoca ilçe merkezine 1 Km. uzaklıktadır.

Osmaniye Mahallesi Kadife Sokak No:7 Emniyet Müdürlüğü yanındadır.